Διεύθυνση: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 56 & Σοφοκλή Βενιζέλου, 71202 Ηράκλειο Κρήτης


  Contact : +30 2810 396700, Γραφείο Κίνησης: +30 2810 396734, Ραντεβού: +30 2810 396716-717

Επισκέπτες

Οι συγγενείς και οι φίλοι σας μπορούν να σας επισκέπτονται καθημερινά στις προβλεπόμενες ώρες από τον κανονισμό της κλινικής. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους ακόλουθους κανονισμούς του επισκεπτηρίου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της Κλινικής αλλά και η ασφάλεια και ανάπαυση των νοσηλευομένων. Είναι αναγκαίο οι επισκέπτες να τηρούν τις ώρες του επισκεπτηρίου και να ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού της κλινικής.

Οι ώρες επισκεπτηρίου είναι καθημερινά:

10:30–13:00 και 17:30–21:00

Ειδικότερα για τους συζύγους των λεχωίδων ή των γυναικών που νοσηλεύονται σε πολύκλινα δωμάτια επιτρέπεται η επιπλέον παραμονή για μισή ώρα και ειδικότερα για τις ώρες 13:00-13:30 & 21:00-21:30.

Εντός του θαλάμου νοσηλείας, δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη παρουσία περισσοτέρων από 2 επισκεπτών ανά νοσηλευόμενη.

Ο σεβασμός προς την μητέρα και το νεογέννητο είναι αυτονόητος και ειδικότερα κατά τη διάρκεια του θηλασμού – ένα δώρο ζωής της μητέρας στο παιδί της. Οι επισκέπτες επιβάλλεται να αποχωρούν από τα δωμάτια την ώρα του θηλασμού. Δεν επιτρέπεται η είσοδος παιδιών κάτω των 12 ετών στα δωμάτια νοσηλείας για την αποφυγή μετάδοσης λοιμώξεων στα νεογνά. Δεν επιτρέπεται η διανυκτέρευση συγγενών στους θαλάμους νοσηλείας, με εξαίρεση τις κατηγορίες δωματίων όπου υπάρχει η κατάλληλη υποδομή για διαμονή ενός συνοδού (δίκλινο με συνοδό, μονόκλινο, Lux και σουίτα). Για λόγους υγιεινής, οι τουαλέτες των θαλάμων νοσηλείας προορίζονται για αποκλειστική χρήση από τις νοσηλευόμενες. Δεν επιτρέπονται στους χώρους νοσηλείας της κλινικής φυτά σε γλάστρες παρά μόνο ανθοδέσμες λόγω του ότι μέσα στο χώμα αναπτύσσονται μύκητες και άλλοι παθογόνοι μικροοργανισμοί, που μεταδίδονται στον άνθρωπο.

Η παροχή υψηλού επιπέδου περίθαλψης, η ασφάλεια και η ανάπαυση των νοσηλευομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημά μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία.