Διεύθυνση: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 56 & Σοφοκλή Βενιζέλου, 71202 Ηράκλειο Κρήτης


  Contact : +30 2810 396700, Γραφείο Κίνησης: +30 2810 396734, Ραντεβού: +30 2810 396716-717

Μητρικός θηλασμός

Στην κλινική μας, αναγνωρίζουμε την ανεκτίμητη σημασία του  μητρικού θηλασμού, την βαρύτητα της προσφοράς της μητέρας προς το βρέφος αλλά ταυτόχρονα και το αναφαίρετο δικαίωμα του νεογέννητου για θηλασμό. Για αυτό, καταβάλλουμε σημαντική προσπάθεια ευαισθητοποίησης, επαγρύπνησης, πληροφόρησης αλλά και προώθησης του.

 

Στόχος μας είναι από τη στιγμή που θα γεννηθεί ένα μωρό, μέχρι την έξοδο του  να εκπαιδεύσουμε αλλά και να εξοικειώσουμε τη νέα μητέρα με το μητρικό θηλασμό, ώστε να καταλαβαίνει τα οφέλη του και να γνωρίζει την διαδικασία.

 

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ), τη UNICEF και άλλους παγκόσμιους έγκυρους επιστημονικούς οργανισμούς, ο αποκλειστικός θηλασμός για τους πρώτους έξι μήνες, ακολουθούμενος από συνεχιζόμενο μητρικό θηλασμό για τουλάχιστον δύο χρόνια, σε συνδυασμό με την προσθήκη θρεπτικών στερεών τροφών αποτελούν το κλειδί για τη μελλοντική υγεία με ευεργετικές προεκτάσεις στην οικογένεια, την κοινωνία, την οικονομία.

 

Σε όλα τα δωμάτια νοσηλείας ανεξαρτήτου θέσεως, παρέχεται η δυνατότητα να έχετε το μωρό σας κοντά σας όλο το 24ώρο (Rooming In).